Asistuji vám do hlubších úrovní SEBE. Tvé procesy tě uzdravují... Měníš, tvoříš, dotýkáš se SEBE, ladíš se do nitRA...

Blog

Dovol si říkat NE

Dříve jsem chtěla pomoci každému kdo si o to řekl/ i neřekl. Mé zvědomění má více rovin. Pokud někomu VĚDOMĚ pomáháte, je to JINÉ. Než když automaticky chcete někomu POMÁHAT, aniž by jste byli o to POŽÁDÁNI.Tím, že pomáháte a děláte to za druhého, berete mu jeho MOC a SÍLU, aby svou situaci mohl změnit. Aby našel sílu to změnit. Tímto dochází k zneužívání a zasahování do osobního prostoru druhého.

Další mé zvědomění:

Já jsem si včera svým zvědomováním uvědomila, že jsem se nechala ZNEUŽÍVAT a VYUŽÍVAT a vše jsem i dělala SAMA/ na nevědomé úrovni / ze strachu z odmítnutí. Nedokázala jsem říct NE. Uvědomila jsem si , že od malička jsem měla nastavený vzorec/pokud odmítnu nebudou mě mít rádi. Do dospělosti /na nevědomé úrovni ve mě probíhalo/ tím pomáháním/ zasloužím si lásku, uznání když budu pomáhat každému/ protože já jsem si neuměla dát tu LÁSKU a UZNÁNÍ sobě. My jsme Ti, kteří jsi jdou na nevědomé úrovni /sami sobě "PO MOCI", my jsme Ti, kteří si sami sobě odebírají tu MOC. Toto všechno probíhá na nevědomé úrovni našeho malého já/ega/ hry. Nyní vím, že to mé zneužívání a využívání jsem si dělala SAMA. Dovolila jsem to ostatním, aby zkoušely mé hranice. Nedokázala jsem říct NE, nedokázala jsem odmítnout, nedokázala jsem se chránit/ ze STRACHU Z ODMÍTNUTÍ. Pokud jedete v nějakém nastavení, automaticky děláte vše co se vám řekne. Pak po nějakém čase můžete cítit vyčerpaní/ únavu/ pocit bezmoci/ nikdo mě neohodnotí/ můžete mít pocit využívání/zneužívání/ apod. Z toho můžete zažívat narůstající pocit zlosti, vzteku, agresi. Je důležité v první řadě být sám se sebou v kontaktu a v souladu, v lásce/ a potom jste schopni POMÁHAT druhému, když vás o to požádá. A nejedete na svůj úkor vyčerpání/ strachu/ strachu ze ztráty / strachu, že mě nebudou mít rádi/strachu z odmítnutí. Paradoxem je, že si navzájem vlastně POMÁHÁME/ jdeme si PO MOCI/ někdo vědomě, někdo nevědomě. JENOM PROTO, aby každý jedinec sám v sobě našel svou SÍLU, MOC a LÁSKU. Uvědomte si přátelé komu věnujete svou energii.



Poslední změna: 17.03.2021 Zpět
  • Malování, automatická kresba

    Pokud si chceš namalovat svůj energetický zářič…

    Pokud se chceš naladit, uvolnit. A naučit  se automatickou kresbu - propojení s duší. Ozvi se mi. 

    ….

    Automatická kresba…

    Kdysi jsem sama začínala tuhle uvolňující metodu pro sebe.

    ….

    Nejen malování, ale i ladění se do svého nitra. Zažij se sebou propojení, svou komunikaci, provedu tě.

    Pokud cítíš, že chceš mít svůj energetický zářič, a nejen to, ozvi se mi. Počet pro 4 - 5 osob, pište, bližší informace předám do zprávy.

    Těším se na naše spolutvoření

     

  • Jsem to já...
    Jsem to já myslete si co chcete…
    Tram tram ta tram la la la ..,
    Tak tady mě máte ve všech pozicích mé tvořivé energie…
    Číst více