Asistuji vám do hlubších úrovní SEBE. Tvé procesy tě uzdravují... Měníš, tvoříš, dotýkáš se SEBE, ladíš se do nitRA...

Blog

Emoce a pocity

Veškerá naše lidská činnost je založena na lásce a strachu. Zastav se a naciť se na sebe. Zkus se nyní na sebe NALADIT/NACÍTIT/ NAPOJIT/ DOVNITŘ. Co tam probíhá? Výš to? Víš vůbec, co se v tobě odehrává.? Jaké máš uvnitř procesy?? Víš to, že máš v sobě ULOŽENÉ programy strachu a úzkosti?? Strach je energie, která tě uzavírá, kontroluje, omezuje, skrývá, hromadí, poškozuje. Jsou tam hluboce zakořeněné programy, které jsi si vytvořil na nevědomé úrovni už jako malé dítě. A nebo jsi si tento energetický zápis přinesl sebou z minulých životů. Tyto "energetické zápisy" pocity /emoce máš uložené hluboce uvnitř v sobě. A můžeš je cítit i na těle. Záleží jak se sebou pracuješ, a jak si tyto zápisy strachu/pocity úzkosti zpracováváš. A zároveň uvolňuješ. Pokud se sebou nepracuješ, můžeš se cítit unavený, cítíš tlaky na těle. Jsi mrzutý, nic tě nebaví. Jsi vyčerpaný a nebo se můžeš cítit prázdný. Nebo cítíš, na těle bolesti. Co to pro tebe znamená? Jednoduše, nejsi se sebou v souladu/jdeš proti sobě. Určitě znáš ten pocit, že si řekneš : a co nějak to zvládnu, nějak to přežiju. Určitě znáš ten pocit, kdy se sám sebe UKECÁVÁŠ/NAMLOUVÁŠ si. To jsou "EGO hovory se sebou". Taky určitě znáš ten pocit, že na něco čekáš, na to AŽ to někdo, nebo NĚCO za mě vyřeší. A nebo AŽ se stane v mém životě zázrak. Tímto přístupem k sobě vytváříš nemožné/očekávání/BOLEST. POPÍRÁŠ SÁM SEBE. Pokud si myslíš, že někdo, nebo něco to za TEBE udělá, zbavuješ se schopnosti OVLIVNIT TO. Zbavuješ se schopnosti být TVŮRCE. Máš strach být za sebe ZODPOVĚDNÝ. Tyto procesy a stavy jsem měla i já. Při mém zvědomování, jsem si odkryla i tu mou sílu, komu jsem ji darovala už jako malé dítě. Jenom proto, aby mě měli rádi. PODŘIZOVALA jsem se. Vědomé bytí / žití je nebýt v roli oběti, ale žít svůj život vědomě. Pokud si sami krok za krokem začnete uvědomovat, že všechny změny, které provedeš na SOBĚ uvnitř, ti mění vnější události . Bolest, kterou máš uvnitř, je způsobena tvým "špatným" přístupem, úsudkem, který jsi si vytvořil TY SÁM k SOBĚ. Pokud začneš měnit svůj POSTOJ/POHLED/ÚSUDEK na SEBE, bolest začne mizet. Ty se tak začneš cítit postupně emočně i fyzicky uvolněný. Zpracováním svého "emočního/pocitu prožitku" si přenastavuješ všechny vzorce, které jsi si SÁM vytvořil. viz. níže je článek jak jsem si skrze bolest v těle zvědomovala SEBE.

https://www.facebook.com/PrecovaMarketa/posts/1638795859631475

Pokud začneš se svou bolestí , kterou máš uloženou uvnitř na nevědomé úrovni pracovat/zpracovávat. Začneš postupně chápat/vnímat/cítit AHA efekty, začneš vnímat SÁM SEBE jako TVŮRCE. Začneš skutečně prociťovat, co je to láska k SOBĚ . Postupně začneš na sobě cítit energii, která tě otevírá, odhaluje, sdílí, léčí, uvolňuje, nelpí, je....doplň si..

Krásný den milí tvůrci a NEBOJTE SE SEBE

Přijďte si zvědomit SEBE/MTDotyk/unikátní metoda, která vznikla skrze můj Zdroj. Ty jsi TVŮRCE, já průvodce .

Těším se na vás.

 



Poslední změna: 17.03.2021 Zpět
  • Malování, automatická kresba

    Pokud si chceš namalovat svůj energetický zářič…

    Pokud se chceš naladit, uvolnit. A naučit  se automatickou kresbu - propojení s duší. Ozvi se mi. 

    ….

    Automatická kresba…

    Kdysi jsem sama začínala tuhle uvolňující metodu pro sebe.

    ….

    Nejen malování, ale i ladění se do svého nitra. Zažij se sebou propojení, svou komunikaci, provedu tě.

    Pokud cítíš, že chceš mít svůj energetický zářič, a nejen to, ozvi se mi. Počet pro 4 - 5 osob, pište, bližší informace předám do zprávy.

    Těším se na naše spolutvoření

     

  • Jsem to já...
    Jsem to já myslete si co chcete…
    Tram tram ta tram la la la ..,
    Tak tady mě máte ve všech pozicích mé tvořivé energie…
    Číst více