Asistuji vám do hlubších úrovní SEBE. Tvé procesy tě uzdravují... Měníš, tvoříš, dotýkáš se SEBE, ladíš se do nitRA...

Blog

Kam směřuješ energii

Milí přátelé, dneska sdílím MT dotyk/ skrze EMOCE/POCITY si můžete zpracovat své zranění z dětství. Co zažívají moji klienti. A nejenom oni. Možná pro některé z vás to bude vodítko k tomu, jak něco změnit ve svém životě. Kde můžete nyní zažívat POCIT BEZNADĚJE/ tlaky úzkosti/STRACHY. Nyní je čas k zastavení/ zvědomění SEBE. Zkuste si nyní NACÍTIT/PROCÍTIT jak se cítíte. Co nyní zažíváš?? Nyní je čas k zastavení/ zvědomění SEBE. Zkuste si nyní NACÍTIT/PROCÍTIT jak se cítíte. Co nyní zažíváš?? Jaký je tvůj stav/ jaká emoce tam nyní probíhá. Každý se teď nacházíte v různých situacích, kde můžete zažívat: BEZMOC/STRACH/ÚZKOST/VZTEK/ZLOBU/NENÁVIST/ a další a další pocity. Já se ptám proč to zažíváš/co v sobě SKRÝVÁŠ/ co máš v sobě POTLAČENÉ/ co máš v sobě hluboko ZATLAĆENÉ. Na co si nepamatuješ ?? Aby jsi byl schopen si vše zvědomit a zpracovat. Kde se nyní nacházíš?? Proč tam jsi?? Pokud cítíš, že děláš něco co / NECHCEŠ? Ptám se tě proč to děláš?? Je více odpovědí, které zažívám se svými klienty. Buď mi řeknou nejsem schopen to změnit / CÍTÍ obrovský strach a úzkosti/ ze změny/ nejistoty/ NEMÁM VŠE POD KONTROLOU/ ZTRÁTA. Skrze emoce a pocity jdeme HLOUBĚJI pod povrchem se skrývá vše z dětství/ bolesti/zranění/programy/přesvědčení. Pokud nemáš situaci pod kontrolou/ vyvolávají STRACH. Zažíváš BEZMOC/ což značí, že nemáš MOC nad svým životem. Odevzdáváš svou energii druhým??POZOR na situace kdy se můžeš jenom VYDÁVAT. Péče o druhé/starostlivost/ STAROST/ dělám si starosti. A já se ptám co si tím vynahrazuješ?? Co ti chybí?? LÁSKA?? Láska a uznání od druhých. Ano to je to co nám většinou chybí. NEUMÍŠ SI DÁT LÁSKU SÁM SOBĚ. Vyžaduješ to od druhých/ starostí/ vyžaduješ i jejich lásku/ jejich uznání/ doplň si. Ptám se Tě, když už jsi unavený, proč se staráš?? Z čeho máš strach? Odpověď je většinou nejprve "musím" protože...../ POZOR je rozdíl JÁ CHCI/.. Pod povrchem se skrývají naše programy / strach ZE SAMOTY/ strach z ODMÍTNUTÍ/atd.. Je toho spoustu, jaké programy máme uložené. Vytvořili jsme si je sami/ od rodičů převzaté návyky/ závislosti atd. Přátelé, je velký rozdíl být STAROSTLIVÝ a cítit se NAPLĚN. Nebo být STAROTLIVÝ a být UNAVEN. Již toto vám ukazuje/ jak směřuješ svou ENERGII/ K SOBĚ/ SEBELÁSKA. JAK se mám skutečně rád/ jak se přijímám/ a jak to skutečně SÁM před SEBOU mám. Je důležité k sobě přistupovat s láskou. Jak si to mám uvědomit?? Jednoduše. TADY a TEĎ. Jak se cítím, když se teď rozhlédnu kolem sebe. Jak uvnitř /tak venku. Cítíš se plný energie a nebo jsi unavený?? Cítíš radost ze života/ anebo jsi nešťastný? Narodili jsme se tady, abychom se naučili sami se sebou jako s energií pracovat/ MILOVAT SEBE/ RADOVAT SE/ TVOŘIT/ jsi TVOŘITEL/VZPOMENOUT si na své poslání. Uvědomit si, že nejsi OBĚŤ. Uvědomit si, že jsi ta LÁSKA.

V tomto článku nelze vše slovy popsat/procesy zvědomění/integrace/ skrze emoce a pocity má každý úplně jinak. Provádím s klienty zvědomování / ty jsi TVŮRCE a já PRŮVODCE. Nová "technika" zvědomování SEBE a propojení se sebou. Nikdo a nic za tebe neudělá. Ty jsi ten, co má vše v rukou. Ty jsi ta LÁSKA ZDROJ/ SVĚTLO. 💓 🙏 🌷 Pokud nevíš jak, můžeš mě navštívit. Zažiješ svůj proces 💓 🙏 🌷.

www.mtterapie.cz/MT Dotyk

Nebojte se SEBE.

Těším se s vámi spolu s daryAN ANgel. ❤ 💎 🐬 🙏 🌹.

S láskou a radostí k vám

Autor: Markéta Prečová

Skrze můj zdroj pro vás/nás byla napsána

Knížečka: MOTÝLEK

Reaguješ na určité situace ze svého programu, přesvědčení, potlačených a zatlačených stavů. Neuvědomuješ si jak hluboce jsou tyto programy v tobě uloženy. Jsi stále v role oběti. Skrze EMOCE/POCITY jsi schopen odhalit a odkrýt své přesvědčení/nastavení/ pročistíš/ uvolníš se/ integruješ/zpracuješ. Zjistíš, že všechno jsi si tvořil sám/ i tu oběť, kterou jsi hrál nebo hraješ. TY JSI TVURCE . V knize MOTÝLEK/autobiografie/skutečný životní příběh mě/ mé procesy zvědomování skrze můj zdroj. Nalezneš i praktické rady, typy a návody. Jsou zde obrázky automatická kresba.

Pokud stále váháš zda si máš zakoupit MOTÝLKA. Odkaz na recenze.

https://www.mtterapie.cz/recenze-na-knihu-motylek

www.mtterapie.cz

www.mtterapie.cz/kniha

 



Poslední změna: 17.03.2021 Zpět
  • Být fit

    Být fit

    Nebo- li limity, které jsme si sami vytvořili.

    Číst více
  • Nenávist

    To co nesnáším, u druhých, nenávidím v sobě. Člověk nechce vidět sebe, své “ nedostatky”. Nedostatky neexistují, ty si tvoříme sami. Skrze porovnávání se s ostatními - soutěžení - být lepší. Jsme si vytvořili na sebe TLAK , být dokonalý.

    Strach , že když nebudu lepší , budu SÁM

    Číst více