Asistuji vám do hlubších úrovní SEBE. Tvé procesy tě uzdravují... Měníš, tvoříš, dotýkáš se SEBE, ladíš se do nitRA...

Blog

Křest Motýlka

Bylo to krásné odpoledne a užili jsme si to všichni. Povídání bylo o MT dotyku s mými hosty, kteří sdíleli své zážitky se mnou. Jaké procesy u nich probíhají při MT dotyku, jak všechno vnímají, jaké posuny zažívají ve svém životě. Bylo to velmi příjemné a zajímavé povídání. Na závěr se křtilo. Pak po křtu bylo velmi krásné překvapení, hrálo se na bubínky a všichni jsme si to užili. Děkuji za tu krásnou atmosféru bubínků Petrovi Johnovi.

Motýlek má 3 kmotry. Tímto velmi děkuji kmotrům. Karolínce, Janičce a Petrovi. Je to jako v té pohádce, každý z kmotrů popřál Motýlkovi :

1 kmotr přál Motýlkovi, až si najde cestu k těm, kteří ho momentálně potřebují k překonání své životní krize , a nejen to, aby byl i pro ostatní inspirací.

2 kmotr popřál, ať se nenecháte ovlivňovat tím co čtete, nebo ovlivňovat ostatními co vám říkají. Motýlek má být inspirací, a ostatní je na vás Každý z vás je sám za sebe zodpovědný . Každý sám za sebe si má rozhodovat. Dělat všechno tak jak cítíte srdcem.

3 kmotr popřál : " Motýlku leť".

A na závěr, já přeji Motýlkovi, ať letí do všech koutů. Tam, kde ho bude třeba. Ať si každý nalezne/probudí po přečtení Motýlka v sobě: svou vnitřní sílu, odvahu, lásku uvnitř SEBE, objeví svou šlechetnost, upřímnost sám k sobě, ať je Motýlek pro vás inspirací.

SEBEhodnota, SEBEláska, SEBEúcta. To je to, co se učíme, každý sám za sebe, objevit tu skutečnou pravdu, kterou jsme k sobě V SOBĚ.

A dávno jsme LÁSKOU.

Děkuji všem, kteří jste za námi přišli sdílet,

Děkuji Rohlíkům za jejich útulnou stodolu a za krásné přijetí,

Děkuji všem za podporu, že můžu..

Děkuji mému muži , "Milošku děkuji Ti"...

Děkuji nám všem....

Nebojte se SEBE, ponořte se do svého nitRA, a objevte své vnitřní světlo, které ve vás již dávno je.

Fotky ze křtu:

https://www.zonerama.com/rohlikprodukce/Photo/7623920/284210313

 



Poslední změna: 14.09.2021 Zpět
  • Být fit

    Být fit

    Nebo- li limity, které jsme si sami vytvořili.

    Číst více
  • Nenávist

    To co nesnáším, u druhých, nenávidím v sobě. Člověk nechce vidět sebe, své “ nedostatky”. Nedostatky neexistují, ty si tvoříme sami. Skrze porovnávání se s ostatními - soutěžení - být lepší. Jsme si vytvořili na sebe TLAK , být dokonalý.

    Strach , že když nebudu lepší , budu SÁM

    Číst více