Asistuji vám do hlubších úrovní SEBE. Tvé procesy tě uzdravují... Měníš, tvoříš, dotýkáš se SEBE, ladíš se do nitRA...

Blog

Pod pokličkou

  ...Děkujme za vše. Protože pokud bychom nepoznali zimu, netěšili bychom se na teplo. Pokud bychom nepoznali sucho, neocenili bychom déšť. Vše je v dualitě. Tak je to i s člověkem, jsme jako roční období. Každé naše období prožíváme v různých vlnách s různou intenzitou prožitků. Jednou jsme nahoře a jednou jsme dole. Zažíváme lásku a pak nenávist. Někdy jste veselí a někdy smutní. Máme období kdy se cítíme dobře a období kdy se cítíme špatně. Vše co prožíváme má svůj skrytý důvod, a to abychom našli svoji cestu k sobě. V  lásce, pochopení a uvědomění.....Jak jsem to měl... Jak to chci mít v životě. ..A nebo jsem rád, že to tak mám. ...


Pokud si ujasníte po čem vaše srdce touží, tak se nebojte začít tvořit a zhmotňovat své přání. Každý z nás má schopnost tvorby. Nejprve si to vytváříte v mysli a pak to přechází do fyzického světa. Přemýšlíte, rozvíjíte myšlenku a potom ji materiálně ztělesňujete. Je proto opravdu důležité věnovat pozornost tomu na co myslíte. Myslete pozitivně, a tak jedině získáte krásnou realitu. Pokud se vám ze začátku vaší tvorby nebude dařit, tak si řekněte fajn, to je teď, to zvládnu. Pamatujte si, že vždy potkáte lidi, nebo se dostanete do situace, nebo vám pomůže náhoda, která vám ukáže cestu jak dál pokračovat. Pamatujte si, že to co děláte a máte z toho radost, je pro vás motorem. Někdy to může být i o vaší trpělivosti. Je to také naše životní zkouška nakolik jsme vytrvalí, rozhodní. Dva vesmírné zákony říkají: Zlo neexistuje. Existují jen věci, které nás zarmucují. Dobro neexistuje. Existují jen věci, z nichž máme radost.



Poslední změna: 06.01.2020 Zpět
  • Být fit

    Být fit

    Nebo- li limity, které jsme si sami vytvořili.

    Číst více
  • Nenávist

    To co nesnáším, u druhých, nenávidím v sobě. Člověk nechce vidět sebe, své “ nedostatky”. Nedostatky neexistují, ty si tvoříme sami. Skrze porovnávání se s ostatními - soutěžení - být lepší. Jsme si vytvořili na sebe TLAK , být dokonalý.

    Strach , že když nebudu lepší , budu SÁM

    Číst více