Asistuji vám do hlubších úrovní SEBE. Tvé procesy tě uzdravují... Měníš, tvoříš, dotýkáš se SEBE, ladíš se do nitRA...

Blog

Pod pokličkou z pátečního on-line vysílání

Sdílím z dnešního on-line vysílání. Dnes jsme si milí přátelé zvědomovali co je to karmická zátěž. Jak ji cítíme na sobě. A jak se projevuje ve vztazích. Karmickou zátěž můžeš cítit na fyzické rovině, duševní rovině, emocionální rovině. Tuto karmickou zátěž si neseš v energetickém poli. Karmická zátěž je hutná energie, která ve vypjatých situacích v energetickém poli vyvolává tlak a svalové napětí. Zároveň jejich přičiněním dochází ke vzniku sebeomezujících vzorců a pocitů sebenenávisti, jež mají za následek úzkost, nedostatek sebedůvěry a zmatek. Pokud dojde k velkému nahromadění karmické zátěže v rovině duševní (emoce, pocity), vytvořené vazby /vztahy znesnadní prožívání svobodné vyjadřování emocí. Dojde k narušení vnímání. Vyvolává falešné pocity a emoce. Utlumuje schopnost chápat a vnímat, zastiňuje pravdu a vytváří sebeomezující vzorce. Je spojena s psychickou pohodou a narušuje osobní sílu. Tuto energetickou zátěž lze v našem energetické poli vyčistit. Jsou různé metody a techniky na uvolnění a pročištění těchto energií. Nelze říct co doporučit, každý si nalezne přesně to, co cítí, že je ta správná volba. Já pracuji s klienty na uvolnění karmické zátěže přes MT dotyk/skrze emoce.

Také jsme si zvědomovali co je uvolněný stav ve svém těle. Jak se naučit být vědomí tady a teď. Naše myšlenky, plány, vzpomínky, starosti nás odvádějí od pozornosti vnímání sebe sama. Neuvědomujeme si sebe sama v přítomném okamžiku. Uniká nám naše vnímání svého vnitřního stavu, svých pocitů, emocí a reakcí. Tím jak neprožíváme své reakce na "čisto" (skutečně , uvolněně) je potlačujeme a tato energie se nám (ukládá) /odráží na našem těle. Cítíš tlak/bolest/pálení/svírání/ v zádech, za krkem, na srdci, břicho atd. Příště si budeme zvědomovat tyto tlaky a bolesti. Budeme si ukazovat jak. Jako vědomí tvůrci svého života.

Těším se na vás a nebojte se SEBE.

Techniku nalezneš pod nabídkou:

https://www.mtterapie.cz/co-nabizim/perla

www.mtterapie.cz/MTDotyk

www.mtterapie.cz/kniha

Průvodce Markéta Prečová



Poslední změna: 17.03.2021 Zpět
  • Malování, automatická kresba

    Pokud si chceš namalovat svůj energetický zářič…

    Pokud se chceš naladit, uvolnit. A naučit  se automatickou kresbu - propojení s duší. Ozvi se mi. 

    ….

    Automatická kresba…

    Kdysi jsem sama začínala tuhle uvolňující metodu pro sebe.

    ….

    Nejen malování, ale i ladění se do svého nitra. Zažij se sebou propojení, svou komunikaci, provedu tě.

    Pokud cítíš, že chceš mít svůj energetický zářič, a nejen to, ozvi se mi. Počet pro 4 - 5 osob, pište, bližší informace předám do zprávy.

    Těším se na naše spolutvoření

     

  • Jsem to já...
    Jsem to já myslete si co chcete…
    Tram tram ta tram la la la ..,
    Tak tady mě máte ve všech pozicích mé tvořivé energie…
    Číst více