Asistuji vám do hlubších úrovní SEBE. Tvé procesy tě uzdravují... Měníš, tvoříš, dotýkáš se SEBE, ladíš se do nitRA...

Blog

Potupa, ponížení, stud

Potupa, ponížení. Co tyhle slova s vámi dělají. Jaké emoce ve vás vyvolávají. Zkuste si nyní zvědomit tyto slova v tom okamžiku kde se nyní nacházíte. Pokud cítíte zlost, vztek, rozlobenost a chvějete se. Ukazuje vám to, že si máte zpracovat tuto situaci, člověka nebo svůj stav. Můžete zažívat tyto vnitřní procesy...např. nacházím se v situaci, kde cítím, beznaděj. Nemůžu tuto situaci změnit. Nebo mám ve svém okolí člověka, který mě ponížil (cítíte na něj vztek), nebo jsem v práci, kterou nesnáším (cítíte autority, ponížení, nelidské zacházení). Můžete cítit cokoliv. Zkuste si vše procítit. Tyto emoce např. vztek, zloba, zášť vám ukazují, že si máte jít do hloubky a uvědomit si v sobě, proč se tak cítíte. Ptát se sám sebe (zvědomovat) , proč se tak cítím?? Co tím v sobě potlačuji, čím si sobě ubližuji?? Proč mám STRACH to změnit. Postupným zvědomováním si budete UVĚDOMOVAT své vnitřní procesy SEBE. V jakém nastavení jste? Víte to o sobě?? Pokud nejste se sebou v kontaktu, můžete cítit napětí, stres, únavu. Nikdo to za vás nevyřeší, jenom vy si můžete přenastavit staré vzorce a přesvědčení, které jste si v sobě vytvořili v dětství. Jenom vy můžete změnit situaci, kterou jste si vytvořili. Krok za krokem na sobě pracujte, jenom tak si dáváte sobě lásku a poznáváte SEBE.
Zvědomování sebe pro vás se můžete dočíst v knize MOTÝLEK...

Potupa, ponížení. Co tyhle slova s vámi dělají. Jaké emoce ve vás vyvolávají? Zkuste si nyní zvědomit tyto slova v tom okamžiku kde se nyní nacházíte.


Poslední změna: 12.01.2021 Zpět
  • Být fit

    Být fit

    Nebo- li limity, které jsme si sami vytvořili.

    Číst více
  • Nenávist

    To co nesnáším, u druhých, nenávidím v sobě. Člověk nechce vidět sebe, své “ nedostatky”. Nedostatky neexistují, ty si tvoříme sami. Skrze porovnávání se s ostatními - soutěžení - být lepší. Jsme si vytvořili na sebe TLAK , být dokonalý.

    Strach , že když nebudu lepší , budu SÁM

    Číst více