Asistuji vám do hlubších úrovní SEBE. Tvé procesy tě uzdravují... Měníš, tvoříš, dotýkáš se SEBE, ladíš se do nitRA...

Blog

Povídání o metodě MT dotyk

Sdílím dnešní " on-line" s klientem MT dotyk. Tato metoda je pro zvědomění našeho chování/transformační proces pro změnu našeho myšlení, vnímání, cítění. Je to proces, kdy si uvědomíte, že všechno jste si vytvořili sami. A hlavně se zbavujete postupně strachu, úzkostí. Jdete postupně do plné vnitřní síly, uvolněnosti. Učíte se procítit sebe

Učíte se procítit sebe (sebeláska, sebehodnota). Tohle všechno vnímám s velkou vděčností. Sama jsem si prošla, a bylo mi i ukázáno jak provádět ostatní. Ti, kteří jsou připraveni si mě najdou Děkuji za to a jsem vděčná, že může být s vámi u tak citlivého procesu. Jelikož vím, že tyto procesy jsou pro nás bolestivé a velmi náročné.

Skrze svoje pocity a emoce si zvědomuješ programy, které jsi si vytvořil v dětství. Energie strachu jsou uložené v těle. Postupným prociťováním / prodýcháváním se ti tato uložená energie z těla postupně začne uvolňovat. Ty si touto energií /tlaky, sevření, píchání a další příznaky na těle/ zvědomuješ. Procítěním a prodýcháním uvolňuješ a energii měníš vědomě.

Všechno jsme si vytvořili ze strachu, když jsi byl malý/á a dal sis tam : NESMÍM, NEMUŽU/ aby mě měli RÁDI, aby mě neodmítli/ skrytý strach ze samoty..apod. Toto všechno a ještě více jsi si vytvořil a zapomněl jsi na to. Otvírají se nám i minulé životy, všechno co je třeba. U žen probíhá i léčení pánevního dna a další věci se krásně čistí...

Popíšu zde kousek při MT dotyku:

Dostanu vás do stavu, kdy se uvolníte a vedu vás přes emoce, pocity nebo i přes tělo...kladu otázky a vedu vás...vznikne pak například toto zvědomění:

Je situace, kde klient se v určité situaci zachoval jinak než by chtěl. Rozebereme tu situaci a odkryjeme vzorec...Uprostřed terapie vznikne například toto...

Klient: Cítím se vzdorovitě/ táži se proč? Odmítám poslušnost.

Klient cítí tlaky v hlavě a v břiše. To znamená, že si vytvořil sám svými myšlenky již špatný postoj k sobě. Je v roli oběti. Cítí emoce: vztek, smutek. Dostaneme se až do jeho dětství, kde vidí své rodiče. Rodiče mě nutí, ať jsem poslušný, že mě nebudou mít rádi. Vytvořil si vzor: v dospělosti klient cítí vzdor, neuznává autoritu/odpor/neuznává SEBE. Je v roli oběti. Má strach, že když se zachová jinak okoli ho odmítne. Nebudou ho mít rádi. Má strach ze své zodpovědnosti, být sám za sebe zodpovědný. Je to jenom kousek co zde tady popisuji, MT dotyk je metoda, kde jsou hluboké procesy zvědomování. Každý klient se mnou zažívá zvědomění a prožitky po svém. Vždy, když zvědomíme strachy, a odkryjeme vzorce se klient cítí velmi svobodně, cítí úlevu i na těle. Energie (strachy) uložené v těle vás svírají, postupným zvědoměním a práci s touto energií (prodýcháváním) se začnou tyto bloky uvolňovat a vy se pak cítíte svobodněji. Nelze MT Dotykem udělat všechno hned. Drží vás ze začátku vaše ego, a to je opravdu u některých velmi silné (strach, stud..) , ego vás řídí. Je nasměrované, že nesmíš, že tě chrání...Ale je to OPAČNĚ jak si "myslíme". Tak a to je jenom kousek co zde popisuji. Chystám se udělat nahrávky se svými klienty.

Nebojte se SEBE a pracujte se sebou. Nebuďte v roli oběti, ale dovolte si být v roli tvůrce.

Přeji všem krásný večer a budu se těšit . Pokud máš zájem ozvi se mi.

Spolu s daryAN ANgel tvoříme v radosti a lehkosti pro nás.

 

Doporučuji tento článek od mé klientky , popisuje co zažila při MTdotyku.

https://www.mtterapie.cz/napsali-jste-o-me

Průvodce MT dotykem Markéta Prečová PERLA

FB stránky: MT dotyk, integrace, zvědomění

Kniha Motýlek, průvodce pro změnu našeho vnímání.

https://www.mtterapie.cz/kniha

https://www.mtterapie.cz/recenze-na-knihu-motylek



Poslední změna: 17.03.2021 Zpět
  • Malování, automatická kresba

    Pokud si chceš namalovat svůj energetický zářič…

    Pokud se chceš naladit, uvolnit. A naučit  se automatickou kresbu - propojení s duší. Ozvi se mi. 

    ….

    Automatická kresba…

    Kdysi jsem sama začínala tuhle uvolňující metodu pro sebe.

    ….

    Nejen malování, ale i ladění se do svého nitra. Zažij se sebou propojení, svou komunikaci, provedu tě.

    Pokud cítíš, že chceš mít svůj energetický zářič, a nejen to, ozvi se mi. Počet pro 4 - 5 osob, pište, bližší informace předám do zprávy.

    Těším se na naše spolutvoření

     

  • Jsem to já...
    Jsem to já myslete si co chcete…
    Tram tram ta tram la la la ..,
    Tak tady mě máte ve všech pozicích mé tvořivé energie…
    Číst více