Asistuji vám do hlubších úrovní SEBE. Tvé procesy tě uzdravují... Měníš, tvoříš, dotýkáš se SEBE, ladíš se do nitRA...

Blog

Z mého deníku "Inspirace pro duši"

Veškerá lidská činnost je založena na lásce a strachu. 

Strach je energie, která omezuje, uzavírá, skrývá, hromadí a poškozuje. Láska je energie, která rozšiřuje otevírá, odhaluje, sdílí a léčí. Každá lidská myšlenka je založena z jedné z těchto dvou emocí.


Neposuzujte a neodsuzujte, neboť nevíte proč a za jakým účelem k něčemu došlo. A pamatujte si, že to co odsuzujete bude odsuzovat vás. A tím co posuzujete se jednou stane. Spíš se snažte změnit to, co neodpovídá vaší nejušlechtiléjší představě o tom čím jste, nebo podporujte  lidi, kteří se to snaží změnit.


KNIHA

              Čeho před smrtí litujeme nejvíce                               autor: Bronnie Ware

  • Škoda, že jsem neměl kuráž žít podle svého a ne tak, jak ode mě očekávali ostatní. Proto  nedovolte, aby vám v tom ostatní bránili. Dovolte si být aspoň jednou v životě šťastný a naplněný. Je důležité žít, a né přežívat. Na svět jsme přišli s lásku. A chybovat je lidské. Přišli jsme si tu pro zkušenosti lidského bytí. Nedovolit si je, nebo-li neumožnit si prožít zkušenosti, znamená popírat sám sebe, popírat božskou podstatu, lásku v sebe.  Snažte se osvobodit od svých myšlenkových pastí, které jste si sami vytvořili nezdravými myšlenkovými vzorci, jenž jste si vytvořili. Destruktivní uvažování a negativní postoje.

  • Škoda, že jsem pracoval tak tvrdě. Nepracujte přespříliš. Snažte se o vyváženost. Nedopusťe, aby práce byla celý váš život.

  • Škoda, že jsem neměl dost kuráže, abych dal najevo své city.

  • Škoda, že jsem nezůstal ve spojení se svými přáteli. Pokud vás bolest vyčerpává, stáhnete se hluboko do sebe. Udržujete si lidi od těla. Jediný způsob, jak se zahojit je nechat do sebe a skrz sebe proudit lásku. Nebránit se ji. Než si to člověk uvědomí, uběhne spoustu času. Osamělost nechává v srdci prázdnotu, která vás může fyzicky zabít. Osamělost neznamená nedostatek lidí. Je to nedostatek porozumění a přijetí. Pokud není někdo, kdo vám rozumí, takový jací jste, může vás brzy trápit osamělost. Uvědomte si vlastní hodnotu, snažte se zbavit té bolesti, vyžaduje to neuvěřitelnou sílu. Dovolit si, aby mi životem znovu proudila láska a štěstí, připustit si, že si ji zasloužím. Co je život? jsou to krásné čisté chvilky. Přesně takhle je to prosté. Proto je důvod žít a zažívat těch chvilek víc. Neztrácéjte kontakt s přáteli, kterých si vážíte nejvíce. Kteří vás berou takovou, jací jste, a kteří vás dobře znají.

  • Škoda, že jsem si nedovolil být šťastnějsí. Štěstí je věc rozhodnutí. V každém dnu se snažte najít něco pěkného a užívat si to. Žíjte v přítomnosti, jak jenom můžete. Můžeme se svobodně rozhodnout, na co se zaměříme. Je dobré se zaměřovat na pozitvní věci, vážit si svého zdraví, a užívat si, že žiji.


Zacházéjte se sebou laskavě a uctivě, protože si obojí zasloužíte. Pokud se máte vymanit ze starých pastí, je nejduležitější stát se pozorovatelem vlasních myšlenek a zvyků. Když si je uvědomíte, řešení se snáz vynoří.


Život patří nám, nikomu jinému.

Štastný život můžete najít i bez stěhování do jiného domu, nebo jiných drastických opatření v materiálním světě. Jde o to dosáhnou změny ve svém vnitřním vnímání a být dostateční, abychom si splnili některá vlastní přání. Nikdo jiný nás nemůže udělat šťastnými nebo nešťastnými, ledaže to sami dovolíte.



Poslední změna: 10.05.2019 Zpět
  • Malování, automatická kresba

    Pokud si chceš namalovat svůj energetický zářič…

    Pokud se chceš naladit, uvolnit. A naučit  se automatickou kresbu - propojení s duší. Ozvi se mi. 

    ….

    Automatická kresba…

    Kdysi jsem sama začínala tuhle uvolňující metodu pro sebe.

    ….

    Nejen malování, ale i ladění se do svého nitra. Zažij se sebou propojení, svou komunikaci, provedu tě.

    Pokud cítíš, že chceš mít svůj energetický zářič, a nejen to, ozvi se mi. Počet pro 4 - 5 osob, pište, bližší informace předám do zprávy.

    Těším se na naše spolutvoření

     

  • Jsem to já...
    Jsem to já myslete si co chcete…
    Tram tram ta tram la la la ..,
    Tak tady mě máte ve všech pozicích mé tvořivé energie…
    Číst více