Asistuji vám do hlubších úrovní SEBE. Tvé procesy tě uzdravují... Měníš, tvoříš, dotýkáš se SEBE, ladíš se do nitRA...

Blog

Ze šuplíku

1. Jedním z témat tvých seminářů je sebeláska. V čem tkví, že se lidé čím dál méně sebemilují?

Nelze říct, kdo se víc či míň má rád a kolik těch lidí vlastně je…

Každý z nás si tady na zem přišel zažít svoji zkušenost. Lidé se začínají probouzet . A to je dobře. Probuzením taky znamená uvědomit si hloubku podstaty svého bytí zde na zemi a pochopením jakou zkušenost si mám tady zažít. A k čemu je to má dovést? Vždy k jednomu a to k uvědomění si sama sebe, sebelásce a otevření srdcí.

 

2. Jsi nositelkou mnoha sociálních rolí od manželky přes matku až léčitelce, odkud čerpáš životní energii?

Čerpám ji sama ze sebe. Dělám věci, které mě naplňují a dělají mě radost. Rodina, přátelé, příroda, hudba, čtení, tanec a má tvořivost.

3. Jak čelit stresu v dnešní nesnadné době?

Uvědomit si, že se do toho stresu dostáváš sám. Pokud se máš rád , tak začneš měnit svůj postoj, a postupně i svůj život. A jak na to? Pozastavit s a zeptat se sám sebe, zda to co prožívám mi dělá dobře nebo je pro mě stresující.

 

4. Na čem si myslíš, že primárně selhávají lidské vztahy?

Je to především v komunikaci. Otevřeně hovořit a nebát se říct co cítím a jak to myslím. Taky je to o našem egu. Pokud potřebuji pomoc, tak se nebát poprosit o pomoc. Ukázat, že i já můžu být zranitelný. 

5. Jak často se setkáváš se skeptickými názory na alternativní medicínu a jak na ně reaguješ?

Abych pravdu řekla, tak se zatím s tím moc nesetkávám, protože se setkávám s lidmi , kteří jsou stejně naladění jako já. Myslím si, že každý má právo na své rozhodnutí a já ho respektuji. Je důležité nikomu nic nevnucovat. Každý si najde to co je pro něho nejlepší .

6. Jaká skepse v lidech nejčastěji přebývají?

Myslím si, že skepse je hlavně  v jejich nenaplněných životech , v nedostatku lásky a pochopení. Každý má tu svoji nedůvěru ve svůj život nastavenou jinak.

  

7.  Na základě čeho ses rozhodla otisknout svou životní etapu na cestě vstříc terapiemi a léčitelství?

Já jsem se nerozhodla. K tomu mě dovedla před několika lety má nemoc. Kde jsem si musela sama pomoc. Nyní vím, že to byl dar. Měla jsem si tím projít, abych mohla dělat to co nyní dělám a to je pomáhat lidem.

8. V čem je unikátní metamorfní technika oproti jiným formám terapie?

Je to nenásilná, jemná a přirozená forma léčení. Kde nemusíme zkoumat co je příčinou. Začne se měnit vaše nastavení na podvědomé úrovni , které vzniklo již v prenatálním období tzn.v bříšku matky. Přeměňuje se váš vzorec chování. Pouštíte své strachy , úzkosti a obavy. Procítíte jak začít jinak. Začnete se dívat věci z jiného úhlu a dojdete k určitému pochopení. Zlepší se tím váš psychický a i zdravotní stav. Cítíte přísun vnitřní síly a radosti.

 

9. Na jakých principech dochází k léčení pacienta? Co přestavuje léčebné nástroje?

MT je založena na principu uvolnění energie, která vyživuje bloky vzniklé z psychických stresů plodu i matky od početí do narození, které jsou zafixovány na reflexních zónách chodidel, dlaních a na hlavě. Uzdravujícím zdrojem je zde životní energie přijímajícího, vrozená inteligence organizmu a jeho schopnost se regenerovat.

 

 

10. Za jak dlouho klient pociťuje účinky metamorfní techniky?

U každého klienta je to jinak. Účinky se u každého dostavují postupně. Vždy doporučuji svým klientům minimálně 10 terapií, aby došlo k odstranění bloků, které má. S tím, že si vždy při každé terapii si povídáme, pokud má potřebu se vyjádřit jak se cítí a co uvnitř probíhá. Vždy nechávám volný průběh při terapiích, aby bylo vše uvolněné a přirozené.

 

11. Je vhodná úplně pro všechny?

Ano je vhodná pro všechny i pro malé děti.

12. Absorbuješ mnoho životních příběhů lidí, jimž pomáháš. Zaklínil se Ti v mysli některý, jenž tě nějakým způsobem ovlivnil či posunul jiným směrem?

Ano, mám klienta, který je velmi citlivý a i duchovně naladěný. Přišel za mnou bez očekávání a chtěl to vyzkoušet. Již při 1MT čištění prožíval hluboké stavy srdceryvným pláčem. Bylo zde odkryto to, k čemu měl dojít a to pochopení , odpuštění a příjmutím sebe . A mě bylo ukázáno, kolik bolesti máme hluboko uloženo všichni v sobě. Ať už z dětství nebo z minulých životů. Vše si sebou nosíme hluboce zakořeněné. A pokud se domníváme, že už vše máme vyřešeno, tak to tak není. Stále nás vesmír učí hlubší podstatě našeho bytí. A ukazuje nám moudrost a lásku. 

13. Tvrdíš, že Ti bylo shůry dáno věnovat se právě metamorfní technice, onen boží zásah popisuješ jako osvícené myšlenky. Co si může pod tím běžný smrtelní představit?

Těžko se to popisuje, ale já tomu říkám osvícené myšlenky. Tj. že to nejsou mé myšlenky. Jsou to moudré a překrásné vzkazy, které víš , že nejsou tvé. V době, když jsem řešila změnu zaměstnání, přišla osvícená myšlenka co mám dělat. Najednou mi bylo vše jasné pro co jsem se tady narodila. Je to jak když jsi ve tmě a najednou Ti někdo rozsvítí světlo a ukáže Ti cestu.

 

14. Kdo nebo co je Ti inspirací?

Obrovská víra, že na tom světě nejsem sama, ale že nám je vždy pomoženo , pokud si o to poprosíme. Každý to má jinak já říkám Bůh, andělé, nanebevzetí mistři, vesmír. Také ráda čtu esoterickou literaturu, pouštím si pořady s duchovní tématikou . Jezdím na semináře , kde potkávám spoustu zajímavých lidiček. 

15. Co si představuješ pod pojmem Bůh?

Překrásný světelný a láskyplný zdroj ve vesmíru. Ze kterého všichni čerpáme energii. Je to po mě láska, světlo, čistota, moudrost, harmonie, řád , radost, tvořivost.. prostě všeJ co je propojeno s naším vyšším já . tj. s naši duší, která je moudrá. A ona jediná víJ Vnímám, že vesmír je propojen se zemí a že všechno je propojeno se vším. Vše je v jednotě a vše se děje jak má. 

16. Pořádáš semináře nejen v rodném městě. Jaký je v kostce program těchto setkání a co na nich člověk okusí?

Na seminářích probírám vše co je propojeno s naší duší. Semináře jsou tvořeny tak, aby si člověk uvědomil , že vše co se děje v jeho životě si vytváří sám, svým postojem k sobě. Témata jsou různá …ale především jde o uvědomění sebe sama. Vysvětluji procesy jaké v nás probíhají a jak to funguje. Jak nás ovlivňují naše myšlenky, emoce. Co je ego , co je intuice apod. Je to velmi jemný vnitřní proces v nás. A pokud pochopíme určité věci, tak si hodně zjednodušíme život. Na závěr vždy meditujeme . Pro člověka, který je nezasvěcený tak je to vždy hlubší zážitek se spoustou otázek a odpovědí.

17. Zabýváš se duchovním rozvojem, existuje nějaká konkrétní kniha, kterou bys na základě zkušenosti vřele doporučila?

Je spoustu překrásných knih , které jsem četla. Vždy mě hodně osloví knihy , které jsou ze života. Uvedu zde knihu Musela jsem zemřít od autorky Anita Moorjani, Čeho před smrtí nejvíce litujeme od autorky Bronnie Ware. K zamyšlení doporučuji knihu Chatrč od autora William Paul Young. 

 

 

 

 

 



Poslední změna: 22.06.2019 Zpět
  • Být fit

    Být fit

    Nebo- li limity, které jsme si sami vytvořili.

    Číst více
  • Nenávist

    To co nesnáším, u druhých, nenávidím v sobě. Člověk nechce vidět sebe, své “ nedostatky”. Nedostatky neexistují, ty si tvoříme sami. Skrze porovnávání se s ostatními - soutěžení - být lepší. Jsme si vytvořili na sebe TLAK , být dokonalý.

    Strach , že když nebudu lepší , budu SÁM

    Číst více