Asistuji vám do hlubších úrovní SEBE. Tvé procesy tě uzdravují... Měníš, tvoříš, dotýkáš se SEBE, ladíš se do nitRA...

Blog

ZLO - ZVYK

Co je to poznat své pravé já? Duše má ráda volnost a svobodu. Co mám dělat? Dovolit si poslouchat SEBE/ hlas svého srdce/ hlas své intuice. Svoboda taky znamená, dovolit si se PROJEVIT/prožívat své emoce/ pocity. Domov svého bezpečí má každý na fyzické úrovni ve svém srdci. Nauč se naslouchat sám SOBĚ. Co máš dělat, pokud cítíš bolest, úzkost? POZORUJ. Buď v roli pozorovatele. Jaký návyk/zlozvyk /sis vytvořil. Slovo "ZLO-ZVYK"/je to tvůj zvyk, který nechceš opustit. Ty jsi si vytvořil svůj systém/práci/jídlo/vztahy/ doplň si. Ptej se sám sebe/jsem /nejsem šťastný v tom co jsem si vytvořil? Cítím klid a mír/cítím tlak a svírání?? Kde je tlak/tam je STRACH. Strach je energie, která tě svírá, svazuje, uzavírá, nepouští. Pokud chceš cítit svobodu a volnost pracuj s tímto vytvořeným strachem. Pokud máš závislost/ zbav se ji. Nelpět/UVONIT. Všechny staré programy, které jsi si vytvořil pouze ty. Nyní je čas transformace/proměny/pouštění starých energií/očista. Nechat odejít minulost. Vše co si tvoříš je v tvé mysli. Ukázni své myšlenky/pozoruj. Jaké myšlenky tvoříš/co si tvoříš?? Nauč se pracovat sám se sebou na emoční /mentální /fyzické rovině. Přetvářej svůj svět pro SEBE/zevnitř ven. Zjistíš v roli POZOROVATELE. Všechno co děláš je tvoje energie. Jsi unavený/nebo máš dostatek energie? Pokud cítíš únavu, začni se ptát/pozorovat/ sám sebe. Změň si tuto situaci/energii/tvůrce jsi ty. Každá emoce v tobě vyvolá energii na těle. Pokud cítíš ve svém životě strach/hněv/úzkost/ tyto emoce v tvém těle pracují na fyzické úrovni. Cítíš ve svém těle sevření/svírání/napětí?? Nejsi svobodný/volný/ v sobě. Nedáváš si lásku. Jdeš proti sobě. Začni/rozhodni se/nečekej AŽ. Začni se sebou pracovat. Pokud nevíš jak, můžu tě provést on-line lekcí/průvodce/ PERLA. Poznej svou energii, rovnováhu a lásku ve svém životě. Těším se s tebou/buď tvůrce.

Skrze můj zdroj jsem napsala knihu MOTÝLEK/průvodce transformací/provede tě tvojí proměnou. Skrze mé příběhy/autobiografická kniha/energetické obrázky. A nejenom to/ silná prožitek.



Poslední změna: 17.03.2021 Zpět
  • Být fit

    Být fit

    Nebo- li limity, které jsme si sami vytvořili.

    Číst více
  • Nenávist

    To co nesnáším, u druhých, nenávidím v sobě. Člověk nechce vidět sebe, své “ nedostatky”. Nedostatky neexistují, ty si tvoříme sami. Skrze porovnávání se s ostatními - soutěžení - být lepší. Jsme si vytvořili na sebe TLAK , být dokonalý.

    Strach , že když nebudu lepší , budu SÁM

    Číst více