Asistuji vám do hlubších úrovní SEBE. Tvé procesy tě uzdravují... Měníš, tvoříš, dotýkáš se SEBE, ladíš se do nitRA...

Blog

ZRCADLO/ODRAZ/TVŮJ OBRAZ

Zrcadlo je dostatečně hladký povrch odrážející světlo, čímž vzniká obraz předmětů umístěných před zrcadlem.Zrcadlo je odraz TVÉHO SVĚTLA/ A UKAZUJE TI TVŮJ OBRAZ. Jak ty sám SEBE vnímáš, cítíš, chápeš.Když se podíváš do zrcadla uvidíš sebe. Nalaď se na SEBE. Co tam vidíš? Jaký je tam člověk? Znáš skutečně toho člověka, který se na TEBE dívá na druhé straně/OBRAZ. Znáš ten OBRAZ/znáš SE ? Každý odráží své SVĚTLO uvnitř sebe do okolí a naopak. Okolí se odráží k nám/zrcadlo. Akce/reakce/příčina. Tím jak REAGUJEŠ/máš odpověď na SEBE. Uvědomuješ si SVŮJ PAPRSEK / Božskou jiskru? Máš se skutečně RÁD, MILUJEŠ SE? Najít /uvědomit si své světlo/spojení se s ním/ uvnitř SEBE je pro každého z nás CESTA. Spojit se se svým BOŽSTVÍM v sobě/PROBUDIT/PŘÍJMOUT SE. Na každém z nás záleží, jak moc chceš být probuzený/vědomí/ a jak moc ti brání tvé ego hry /strachy. Aby ti zabránilo v plném vnímání, cítění. Já sama jsem překvapená, kolik zranění jsem měla hluboce zakořeněno v sobě. Než jsem plně mohla pochopit/ a stále se učím. Kolik utrpění, popření, ego her jsem si v SOBĚ nosila na NEVĚDOMÉ úrovni. Vždy jsem překvapená co vše se hlásí k pročištění. Jsou to staré vzorce, zranění, které jsem si vytvořila od malička, taky vzorce a otisk, které jsem si vytvořila v minulých životech. A ještě každý z nás má karmické, rodové zátěže. Při MT dotyku (má metoda) jsem si prošla zvědoměním. Již při narození a prvním mém nádechu jsem procítila chlad a mráz. Narodila jsem se na sněhu. A již jako malé dítě, jsem se nadechla chladu. Byla jsem v ohrožení života. Moje první matrice, kterou jsem si vytvořila na nevědomé úrovni a vepsala, byla "jsem v ohrožení života, život je krutý a tvrdý". A tak jsem si nastavila do života způsob vnímání zraněného dítěte. Které se uzavřelo, cítila jsem se stále v ohrožení. Taky jsem si při čištění MT dotykem prošla "jsem nevítané a nemilované dítě". Nevítané /nacítěním /měla jsem být kluk. Nemilované/vytvořila jsem si sama vzorec, OTEC si přál kluka/a já jsem HOLKA. On mě nemiluje. Pak se tyto vzorce a vaše matrice odrážejí do dospělosti až do stáří. Pokud se sebou vědomě nepracuješ/ POTLAČUJEŠ/ego hry v sobě a k okolí. Tak můžeš pociťovat tlaky, úzkosti, deprese. Spoustu matric, vzorců si každý z vás vytvořil. Jaké zranění jste si SAMI v sobě vytvořili, je u každého jinak. Nyní jsme v době, kdy má každý možnost si uchopit/pochopit SEBE. Pracovat na sobě jako vědomí tvůrce. Energie, jsou nyní na tvé straně, i když si můžeš myslet pravý opak. Znovu záleží, co jsi si vytvořil. Jaký postoj k životu máš vytvořený. Čím více jsi zraněný, tím více můžeš pociťovat tlak, strach, úzkost. Čím více jsi se SEBOU propojený, pociťuješ LÁSKU, vnitřní klid, důvěru v SEBE, v život, VESMÍR, si v souladu se svým BOŽSTVÍM. Dovol a povol. Tvé vědomí, tvá duše jsou tvé světlo, oni jsou odrazem/OBRAZEM TEBE. Nebraň si pustit se. Jakmile POVOLÍŠ/SVĚTLO TI UKÁŽE CESTU DOMŮ.

S láskou a s radostí NEBOJTE SE SEBE.

Recenze na metodu MT dotyk

Recenze :

Takto jsem strávila hodně času - do chvíle, než jsem si koupila knížku Markétky Prečové Motýlek (MT dotyk). Po přečtení jsem byla moc zvědavá na setkání s ní a domluvila si konzultace. Musím říct, že až u ní jsem opravdu pochopila a prožila různé své pocity, přišly ohromné okamžiky uvědomění spousty věcí, které mě postupně posouvají dál a dál. Najednou to, o čem jsem dříve jen četla, chápu, a i já to dokážu prožít A v tom je pro mě ten největší dar, protože to bych bez pomoci Markétky sama nedokázala. A moc jí za to děkuji. J.

 



Poslední změna: 17.03.2021 Zpět
  • Být fit

    Být fit

    Nebo- li limity, které jsme si sami vytvořili.

    Číst více
  • Nenávist

    To co nesnáším, u druhých, nenávidím v sobě. Člověk nechce vidět sebe, své “ nedostatky”. Nedostatky neexistují, ty si tvoříme sami. Skrze porovnávání se s ostatními - soutěžení - být lepší. Jsme si vytvořili na sebe TLAK , být dokonalý.

    Strach , že když nebudu lepší , budu SÁM

    Číst více