Asistuji vám do hlubších úrovní SEBE. Tvé procesy tě uzdravují... Měníš, tvoříš, dotýkáš se SEBE, ladíš se do nitRA...

Blog

Zvědomujeme si skrze MT Dotyk

Klienti zažívají i tento program:
Mám strach projevit své city. Když se projevím nebudou mě mít rádi, odmítnou mě. Tento vzorec v dětství se mi promítal až do dospělosti. Bála jsem se projevit už jako malé dítě. STRACH Z ODMÍTNUTÍ. Skutečnost je jiná, sama se odmítám , zvykneš si na to. Ale chováš se tak, že nejsi schopen se postavit sám za sebe. Nedokážeš vyjádřit své city, nebo-li projevit to co skutečně cítíš. AHA efekt, mám strach se projevit, AHA efekt sama si bráním. Pod dalším povrchem ze strachu se projevit si vytvoříš VLASTNOST přecitlivělost, upozorňuji na sebe: mějte mě rádi, protože já sama to neumím. Jsem melodramatická (vyhovuje mi to ). Při procesování MT Dotyku, propouštíme uložené programy ODMÍTNUTÍ, i na fyzické úrovni těla. Například uložené energie na srdci , cítíš píchání, pálení, bolest, tíha, na srdci - stále se odmítám. Uložené energie programy/bloky. Pokud zvědomujeme program , co jsi si vytvořil (každý podle zážitku z dětství, nebo v břiše matky nebo minulé životy) odkryješ , dostaneš na sebe zlobu a vztek. Emočně prožiješ a uvolňuješ z těla. Při uvolňování, k tobě hovoří tato energie a dostáváš informace, co jsi si vytvořil. Odkrýváš AHA efekt, vytvořila jsem si oběť (zjjstíš, že jsi obětí SEBE), a na povrch hraješ hru jsem hodná a všichni mě ubližují. V nohách pokud cítíme energii, mám strach ustát sama sebe. V hlavě cítíš píchání, tlak , uložená energie myšlenek Přesvědčení myšlenek jsem špatná, vytvořené myšlenky proti sobě. Pak cítíš energie na břiše, pálení , tlak , schováš se za strach, schováváš se za to kdo jsi. AHA efekt , sama sebe jsem odmítla. Stalo se to již při narození . Jak se to stalo? Nacítila jsem v břiše matky, že rodiče mě nechtěli. Vytvořila jsem si SAMA. Necítila jsem , že mě milují. Sama sebe jsem se o tom přesvědčila. Pak odkrýváš, že to tak není. Trestám se, neumím cítit své emoce. Cítíš tlak v hlavě, prodýcháváš. Uvolňuješ, máš špatné přesvědčení o sobě, vytvořila jsem si myšlenkou. Mám strach projevit své emoce. Neumím si poradit s nimi. Co se stane, když je projevíš? Už se neschovám před lidmi. Bojím se lidí. Bojím se, že mi ublíží. Že, mě nepřijmou. Protože já nepřijímám sama sebe. Protože jsem.....a odkrýváme další a další programy. To je jenom kousek toho, co všechno prožívají klienti. Tímto vším jsem si prošla i já. Již vím proč. Mé poslání mi bylo odkryto. Nyní jsem v roli "průvodce" zde pro ostatní. Rozhodla jsem se tak, jako duše. Skrze sebe zvědomuji pro nás, rozpomínáme se všichni. Já jsem se rozhodla ukazovat jak se rozpomenout. A to i tímto MT Dotykem a MT dotykem pro nás. MT Dotyk je "metoda", která klientům hodně uvolňuje a AHA efekty přeměňuje svůj přístup k sobě. Již nejsi v roli oběti, ale v roli tvůrce. Krok za krokem postupně zvědomujeme. Mám dar vás provázet ve vašem vnitřním světě.
S radostí a láskou jsem vděčná, že můžu.
Miluji své poslání a RAduji se .
Krásný den milí tvůrci a nebojte se SEBE. Zvědomujte si.
Tvoříme v Nové Zemi pro nás MT dotykem, spolu s daryAN ANgel. Ano je čas se nebát a nestydět se. Nebojte se projevit a ukazovat co cítíte.
Průvodce MT dotyk Markéta Prečová PERLA
fb stránky: MT dotyk, integrace, zvědomění


Poslední změna: 16.04.2021 Zpět
  • Malování, automatická kresba

    Pokud si chceš namalovat svůj energetický zářič…

    Pokud se chceš naladit, uvolnit. A naučit  se automatickou kresbu - propojení s duší. Ozvi se mi. 

    ….

    Automatická kresba…

    Kdysi jsem sama začínala tuhle uvolňující metodu pro sebe.

    ….

    Nejen malování, ale i ladění se do svého nitra. Zažij se sebou propojení, svou komunikaci, provedu tě.

    Pokud cítíš, že chceš mít svůj energetický zářič, a nejen to, ozvi se mi. Počet pro 4 - 5 osob, pište, bližší informace předám do zprávy.

    Těším se na naše spolutvoření

     

  • Jsem to já...
    Jsem to já myslete si co chcete…
    Tram tram ta tram la la la ..,
    Tak tady mě máte ve všech pozicích mé tvořivé energie…
    Číst více