Asistuji vám do hlubších úrovní SEBE. Tvé procesy tě uzdravují... Měníš, tvoříš, dotýkáš se SEBE, ladíš se do nitRA...

Blog

Čemu dáváš pozornost??

Jsi to čemu věříš, čemu dáváš pozornost, tím jsi. Jen ty sám si umíš "zvědomít". Jen ty sám se umíš vědomě propojit se svým zdrojem, jsi zdrojem. Jen ty sám si umíš procítit čím, kým skutečně jsi. Každý si sám sebe vnímá a cítí. Pouze ty víš jak se cítíš, jak to máš. Pokud nevíš jak se vnímáš, jak se cítíš, nevíš co v životě chceš. Protož nevnímáš sám sebe, jsi odpojený. Protože nevíš, co je to co ti brání. Necítíš. Odpojil ses od zdroje, zevnitř ven. Pokud neumíš cítit , vnímat uvnitř sebe své nitro, necítíš svou lásku , nemáš otevřené srdce sám pro sebe. Brání ti strach, bráníš si. Pokud si bráníš, nemůžeš vnímat a cítit skutečně ty ostatní. Kdo je soudí je tvé ego. Tím jak je soudíš, současně soudíš SEBE. Proto nemůžeš vnímat, jak to ostatní mají a co tvoří. Pokud se rozhodneš příjmout do svého života odpovědonost sám za sebe, rozhodneš se pozvat do svého srdce lásku. Kterou jsi.. Tím jak se nebojíš otevřít své srdce, tím se propojuješ se sebou v lásce a cítíš ještě víc.. Již cítíš. Již jsi. Již jsi láskou. Nesoudíš, nehodnotíš, jenom jsi.
Moudrostí je mnoho, každý se svou pravdou. Kdo , kde je ta pravda? Ty jsi ta pravda, která jsi jde krok za krokem ke své podstatě do pravdy, do lásky, do srdce, do světla. Postupně pokud kráčíš na své cestě, kde ty jsi tou cestou, láskou , nalézáš . Jak dlouho, záleží na TOBĚ. Postupně se ti otvírají brány. Každá brána skrývá pro tebe DARY. Postupně se začneš dělit s ostatními o své dary.
Já jsem zde pro nás, cítím. Spolu se svými dary a ANdary Angel pro nás.
Děkuji, že můžu..
A stále jsem v procesu...
Pokud si neuvědomíš svou HODNOTU, že jsi tou láskou.
Nevážíš si své energie. Nevážíš si SEBE. Jak poznám, že si sebe nevážím? Tím, že pokud ztrácíš svou životní energii , ztrácíš SEBE.
To je to, co ti ukazuje. Jdeš proti sobě, netvoříš.
Láska je nekonečná studnice plná energie, tvoření, RAdosti, světla.
Pojď si do lásky i přes bolest. Jen tak nalezneš.
Černá a bílá nemůžou být bez sebe.
Nebojte se sebe.
 


Poslední změna: 10.01.2022 Zpět
  • Být fit

    Být fit

    Nebo- li limity, které jsme si sami vytvořili.

    Číst více
  • Nenávist

    To co nesnáším, u druhých, nenávidím v sobě. Člověk nechce vidět sebe, své “ nedostatky”. Nedostatky neexistují, ty si tvoříme sami. Skrze porovnávání se s ostatními - soutěžení - být lepší. Jsme si vytvořili na sebe TLAK , být dokonalý.

    Strach , že když nebudu lepší , budu SÁM

    Číst více