Asistuji vám do hlubších úrovní SEBE. Tvé procesy tě uzdravují... Měníš, tvoříš, dotýkáš se SEBE, ladíš se do nitRA...

Blog

Naše anténa

Pište zde své komentáře...

Jak poznám intuici ? Je to tvůj vnitřní hlas, pocit, obraz ...

U každého to funguje jinak .

Někdy můžete mít pocit, že to musíš udělat a důvod není znàm.....až pak se vám vše ukáže..Tak to funguje u mě. Již jsem si na to zvyklá, že to udělám co mi je sděleno mým vnitřním hlasem a důvod nevím, až později se dozvím AHA ..Naučila jsem se sobě naslouchat , a vždy se mi to osvědčilo. Je to taková anténa vašeho vyššího já. Intuice je krátkodobá a vždy vám vyhodnocuje to co je pro vás v ten daný moment nejlepší. A nebo dostanete povel, něco podniknout, jen aby jste se posunuly.... Propojení s Intuicí, nebo li naslouchání si, lze... každý ji máme v sobě.. Pomocí vnitřního zklidnění, meditace, dechové cvičení a vypnutí myšlenek a pak se vždy ptejte...co potřebujete vědět..

Pokud něco řešíte, odpověď znáte pouze vy...Doporučuji se ptát ráno nebo večer...Buď přijde ihned odpověď nebo do 3 dnů. Vždy nečekaným způsobem.. ..

Vy co jedete na Antarik se vyzkoušíme a ukážeme jak každý je sám se sebou propojen. A vy ostatní si to můžete vyzkoušet, se mnou on-line..

Krásný večer milované a těším se ...

Průvodce MTDOTYK PERLA...

Ty jsi tím MT dotykem a PERLOU...

Markéta Prečová - MT dotyk , integrace, zvědomění



Poslední změna: 28.07.2022 Zpět
  • Být fit

    Být fit

    Nebo- li limity, které jsme si sami vytvořili.

    Číst více
  • Nenávist

    To co nesnáším, u druhých, nenávidím v sobě. Člověk nechce vidět sebe, své “ nedostatky”. Nedostatky neexistují, ty si tvoříme sami. Skrze porovnávání se s ostatními - soutěžení - být lepší. Jsme si vytvořili na sebe TLAK , být dokonalý.

    Strach , že když nebudu lepší , budu SÁM

    Číst více