Asistuji vám do hlubších úrovní SEBE. Tvé procesy tě uzdravují... Měníš, tvoříš, dotýkáš se SEBE, ladíš se do nitRA...

Blog

Chci objednat diář pro rok 2022

A je to tady dárek pro vás. Moje celoroční práce . Diář pro rok 2022. V diářku jsou obrázky, které jsem malovala po celý rok. Naleznete tam i články a krásné citace.  Které vás budou podporovat, aktivovat. Diář pro rok 2022, je pohlazením pro duši. Vánoce se blíží a pokud ještě nemáte dárek pro SEBE a své milované, diářek 2022, může být krásné pohlazení a radost. K tomu můžete zakoupit i knížečku Motýlek. Již se tisknou další výtisky A můžete si užívat všichni.  Mé články, obrázky, vysílání a vše co dělám z RAdosti tvoření pro nás. Podpořte mě i SEBE,. Společně tvoříme v Nové Zemi. 

Diář 2022 objednat zde:

precova@mtterapie.cz

Diář 2022 formát A5...cena 333 Kč

Knížečka Motýlek ...cena 199 + poštovné 60 kč

Motýlka objednáte na eshopu, zde na webových stránkách. 

Ty jsi tím MT dotykem ( měníš/tvoříš) , ty jsi tou perlou. Poznej svou energii, rovnováhu a lásku ve svém životě. Nikdo a nic za vás neudělá. Už je "čas" vystoupit ze svých strachů, programů, viny, obětí, studu s ostatních her. Jsi nekonečná " láska" .

Co je pravda? Kdo má pravdu?

P R A V D A.. Kdo má pravdu?
Ve své podstatě každý, jsme pravda a láska.
Pokud soupeříte o svou pravdu, soupeří vaše EGA.
Více informací...

Všechno je v procesu

Všechno je v procesu i u mě, všechno se mění. Již některé zápisky vnímám AHA 😍. Pro ty co hledají, MT dotyk z mého deníčku.
 
Více informací...

Křest Motýlka

Sdílím s vámi svoji RAdost i s Motýlkem. Motýlka jsme pokřtili místní vodou, ze studánky v Prlově. Ještě jednou chci poděkovat všem, kteří jste se přišli podělit o moji radost.
 
Více informací...

Křest Motýlka

Srdečně vás zveme na křest Motýlka 12.9.2021
Více informací...

PERLA pro vědomé tvůrce

PERLA pro vědomé TVŮRCE. Ty jsi to vědomí.
Poznej SEBE,
Energii
Rovnováhu a
Lásku
Ve svém životě, takovou jakou máš TY.
A ne takovou, jakou chtějí ostatní, aby jsi měl.
Učíme se všichni navzájem. ZRCADLO.
Více informací...

Zvědomujeme si skrze MT Dotyk

Copak se děje, když jsi se mnou a "procesujete" si své programy. Nahlédnutí do programů a přesvědčení skrze MT Dotyk. Ptám se tě než začneš , máš strach projevit své city a emoce? Máš strach se projevit ? Copak se děje, když jsi se mnou a "procesujete" si své programy. Nahlédnutí do programů a přesvědčení skrze MT Dotyk. Ptám se tě než začneš , máš strach projevit své city a emoce? Máš strach se projevit ?
Více informací...

Ptáš se sám sebe, zda si neubližuješ?

Víš jak moc je důležité se ptát sám sebe, zda k sobě přistupujeme dobře. A zda si neubližujeme?
Více informací...

Emoce a pocity ti ukazují co v sobě skrýváš.

Naše emoce nám ukazují, co v sobě skrýváš. Co máš v sobě potlačené, nezpracované. Co všechno jsi si vytvořil. Jak moc jsi sám sobě ubližoval..
Více informací...

Každý moment si vybíráš

Není učitel, není žák. Bez učitele by nebyl žák a naopak. Není nadřízený a podřízený, bez nadřízeného by nebyl podřízený a naopak. Jsou to jen role. Každý si vybíráme, co chceme v daný okamžik prožít, jakou zkušenost zažít. jaký zážitek , jakou úroveň, tady a teď.
Více informací...
  • Být fit

    Být fit

    Nebo- li limity, které jsme si sami vytvořili.

    Číst více
  • Nenávist

    To co nesnáším, u druhých, nenávidím v sobě. Člověk nechce vidět sebe, své “ nedostatky”. Nedostatky neexistují, ty si tvoříme sami. Skrze porovnávání se s ostatními - soutěžení - být lepší. Jsme si vytvořili na sebe TLAK , být dokonalý.

    Strach , že když nebudu lepší , budu SÁM

    Číst více