Asistuji vám do hlubších úrovní SEBE. Tvé procesy tě uzdravují... Měníš, tvoříš, dotýkáš se SEBE, ladíš se do nitRA...

Blog

PERLA pro vědomé tvůrce

PERLA pro vědomé TVŮRCE. Ty jsi to vědomí.
Poznej SEBE,
Energii
Rovnováhu a
Lásku
Ve svém životě, takovou jakou máš TY.
A ne takovou, jakou chtějí ostatní, aby jsi měl.
Učíme se všichni navzájem. ZRCADLO.
Více informací...

Zvědomujeme si skrze MT Dotyk

Copak se děje, když jsi se mnou a "procesujete" si své programy. Nahlédnutí do programů a přesvědčení skrze MT Dotyk. Ptám se tě než začneš , máš strach projevit své city a emoce? Máš strach se projevit ? Copak se děje, když jsi se mnou a "procesujete" si své programy. Nahlédnutí do programů a přesvědčení skrze MT Dotyk. Ptám se tě než začneš , máš strach projevit své city a emoce? Máš strach se projevit ?
Více informací...

Ptáš se sám sebe, zda si neubližuješ?

Víš jak moc je důležité se ptát sám sebe, zda k sobě přistupujeme dobře. A zda si neubližujeme?
Více informací...

Emoce a pocity ti ukazují co v sobě skrýváš.

Naše emoce nám ukazují, co v sobě skrýváš. Co máš v sobě potlačené, nezpracované. Co všechno jsi si vytvořil. Jak moc jsi sám sobě ubližoval..
Více informací...

Každý moment si vybíráš

Není učitel, není žák. Bez učitele by nebyl žák a naopak. Není nadřízený a podřízený, bez nadřízeného by nebyl podřízený a naopak. Jsou to jen role. Každý si vybíráme, co chceme v daný okamžik prožít, jakou zkušenost zažít. jaký zážitek , jakou úroveň, tady a teď.
Více informací...

Ty jsi tvůrce své energie

Co není vidět? Pod povrchem se skrývá všechno. ENERGIE. Ty jsi TVŮRCE své energie.
Více informací...

Zloba, vztek, nenávist

Zloba, vztek, nenávist. Jak to s tebou rezonuje? Jak moc si dovolíš prožít zlobu, vztek a nenávist. Jak moc si dovolíš se otevřít sám sobě? Víš, že tyto energie máš uložené v sobě? Jsou lidé, kterým nečiní zlobu a vztek projevovat veřejně.
Více informací...

Povídání o metodě MT dotyk

Sdílím dnešní " on-line" s klientem MT dotyk. Tato metoda je pro zvědomění našeho chování/transformační proces pro změnu našeho myšlení, vnímání, cítění. Je to proces, kdy si uvědomíte, že všechno jste si vytvořili sami. A hlavně se zbavujete postupně strachu, úzkostí. Jdete postupně do plné vnitřní síly, uvolněnosti. Učíte se procítit sebe
Více informací...

On - line vysílání

Milý přátelé, 

vítejte v sekci on-line vysílání. Co je potřeba k tomu, aby jste se se mnou spojili na živo? Stačí zavolat a nahlásit mi svůj email.  Zašlu ti  odkaz do emailu.  Přes počítač to funguje tak, že v emailu  klikneš na můj odkaz a již jsi se mnou on-line. Spojit se můžeš i přes telefon. Stahni si aplikaci Google Meet do telefonu. Já ti zašlu přes Messenger odkaz na spojení.

On-line vysílání doporučuji všem, kteří chcete se sebou vědomě pracovat. V on-line probíhá i živá diskuse, vaše dotazy , vše co vás zajímá. Vždy je to o vzájemné komunikaci. Předávám své zkušenosti, které jsem sama na sobě zažila a zažívám. Stále se učíme. Nebojte se a ozvi se. 

https://www.mtterapie.cz/co-nabizim/perla

FB stránky: MT dotyk, integrace, zvědomění

Email, kam můžeš zaslat požadavek na on-line vysílání: precova@mtterapie.cz

Příspěvky zasílej na Č.Ú.226670058/0600

Více informací...

Zuby / zpracovaní bolesti

Víte, že zuby jsou vaše zrcadlo duše? Já jsem si skrze svou bolest zubu uvědomila, jaký program v dětství jsem si vytvořila. Když jsem se ráno probudila s bolestí zubů, cítila jsem, že aha, nyní nastal čas, zvědomění. Nacítila jsem se na tuto bolest, a ptala jsem se sama sebe, co mi tato bolest ukazuje.
Více informací...
  • Ztrácím smysl

    Ztrácím smysl života.

    Život nemá smysl. Proč tady vlastně jsem? Pro nikoho nejsem dost dobrá, nikdo mě nemá rád. Jsem zbytečná/ý….

    Číst více
  • JSI
    JSI.....
    Číst více