Asistuji vám do hlubších úrovní SEBE. Tvé procesy tě uzdravují... Měníš, tvoříš, dotýkáš se SEBE, ladíš se do nitRA...

Blog

ZRCADLO/ODRAZ/TVŮJ OBRAZ

Zrcadlo je dostatečně hladký povrch odrážející světlo, čímž vzniká obraz předmětů umístěných před zrcadlem.

Zrcadlo je odraz TVÉHO SVĚTLA/ A UKAZUJE TI TVŮJ OBRAZ. Jak ty sám SEBE vnímáš, cítíš, chápeš.

Více informací...

Pod pokličkou z pátečního on-line vysílání

Sdílím z dnešního on-line vysílání. Dnes jsme si milí přátelé zvědomovali co je to karmická zátěž. Jak ji cítíme na sobě. A jak se projevuje ve vztazích.
Více informací...

Duchovní svět

 Co je to duchovní svět. Mé velké uvědomění je, že každý to vnímá a cítí jinak. Jak reaguješ na toto slovo. Jsi na to citlivý, máš nechuť, odpor?? Nebo to v tobě vyvolává klid? Spousta lidí si "myslí", že duchovní svět s nimi nemá nic společného. Záleží jak se každý na to podívá. A z jakého úhlu "DUCHOVNÍ' uchopí.
Více informací...

Kam směřuješ energii

Milí přátelé, dneska sdílím MT dotyk/ skrze EMOCE/POCITY si můžete zpracovat své zranění z dětství. Co zažívají moji klienti. A nejenom oni. Možná pro některé z vás to bude vodítko k tomu, jak něco změnit ve svém životě. Kde můžete nyní zažívat POCIT BEZNADĚJE/ tlaky úzkosti/STRACHY. Nyní je čas k zastavení/ zvědomění SEBE. Zkuste si nyní NACÍTIT/PROCÍTIT jak se cítíte. Co nyní zažíváš??
Více informací...

Kdo si hraje nezlobí

Kdo si hraje nezlobí. Včera při mém odpočinku na louce. Hrála jsem si se slunečními paprsky. Milí přátelé, mé uvědomění. Co se mě DOTÝKÁ je pro MĚ/NÁS dobře.

Více informací...

Náš vztah k sobě

Jaké to je, když se cítím být silný, sebevědomí? (být vědomý sám v sobě). A jaké to je, když se cítím být slabý? (být nevědomý v sobě). Jaké rozdíly tam vnímáte a cítíte. Kdo je ten co to určuje a hodnotí? Kdo je ten, co nám to určuje ?? Zkuste se naladit a procítit si. Kde se cítím silný a kde se cítím slabý. Tyto rozdíly si zkuste porovnat.
Více informací...

Potupa, ponížení, stud

Potupa, ponížení. Co tyhle slova s vámi dělají. Jaké emoce ve vás vyvolávají. Zkuste si nyní zvědomit tyto slova v tom okamžiku kde se nyní nacházíte. Pokud cítíte zlost, vztek, rozlobenost a chvějete se.
Více informací...

Zvědomění

Bouřka, déšť, mraky, blesky, jak osvěžující, děsivé a zároveň očekávané. Včera jsem prožívala bouřku naživo:))přímo uprostřed louky jsem pozorovala kupící se mračna/kupící se energii. Silný vítr, v dálce blesky. Cítila jsem vzrušení a zároveň vnitřní klid. 
Více informací...

Tvořivá síla

Všichni máme tvořivou sílu . Jen se nebát ji nechat projevit. Vše co dělám s láskou a s radostí je pro mě tvořivé, tvůrčí a kreativní. I mé psaní a mé úvahy mě nabíjí a činí šťastnou. Jelikož se zastavil čas, tak můžu nyní psát. I toto má smysl.  Každý jsme jeden dokonalý  dílek " puzzle" do celého obrazu naší překrásné planety a celého procesu dění. Tvoříme a boříme.

Více informací...

Ze šuplíku

Tento článek o mém poslání a naplnění jsme tvořili v loni. A myslím si, že je škoda, aby skončil v šuplíku. Dovolte se mi s vámi podělit o moji zpověď Markovi, který je skvělý, talentovaný, začínající novinář. Tímto mu chci poděkovat, protože mi taky nyní  pomáhá s knihou, která by mohla vyjít ještě letos.  Je to dobře, když máte kolem sebe lidi, kteří vám pomáhají zrealizovat váš sen, který pak bude možná přínosem pro všechny.  Marku, tímto Ti chci poděkovat za Tvojí pomoc a taky Ti přeji, aby jsi si splnil svůj sen a to je to Tvoje  psaní a novinařina.

Více informací...
  • Být fit

    Být fit

    Nebo- li limity, které jsme si sami vytvořili.

    Číst více
  • Nenávist

    To co nesnáším, u druhých, nenávidím v sobě. Člověk nechce vidět sebe, své “ nedostatky”. Nedostatky neexistují, ty si tvoříme sami. Skrze porovnávání se s ostatními - soutěžení - být lepší. Jsme si vytvořili na sebe TLAK , být dokonalý.

    Strach , že když nebudu lepší , budu SÁM

    Číst více