Asistuji vám do hlubších úrovní SEBE. Tvé procesy tě uzdravují... Měníš, tvoříš, dotýkáš se SEBE, ladíš se do nitRA...

Blog

Dovol si říkat NE

Dříve jsem chtěla pomoci každému kdo si o to řekl/ i neřekl. Mé zvědomění má více rovin.Pokud někomu VĚDOMĚ pomáháte, je to JINÉ. Než když automaticky chcete někomu POMÁHAT, aniž by jste byli o to POŽÁDÁNI.

Více informací...

Kameny, krystaly

Holky sdílím z naší páteční on-line diskuse očista kamenů/krystalů.Nejznámější je očista vodou, sluncem, vzduchem, měsíční světlo. Vždy záleží na citlivosti kamene. Některé kameny můžeš zakopat do země.
Více informací...

ZLO - ZVYK

Co je to poznat své pravé já? Duše má ráda volnost a svobodu. Co mám dělat? Dovolit si poslouchat SEBE/ hlas svého srdce/ hlas své intuice. Svoboda taky znamená, dovolit si se PROJEVIT/prožívat své emoce/ pocity.
Více informací...

Naciťování , intuice

NACIŤOVÁNÍ, INTUICE je pro vás přirozený stav a odpovídá vaší hlubší podstatě. Nejlepšími rádci při rozhodování jsou naše pocity a hluboká intuice. Pokud se máš rozhodovat a nevíš jak.?
Více informací...

Emoce a pocity

 
Veškerá naše lidská činnost je založena na lásce a strachu. Zastav se a naciť se na sebe. Zkus se nyní na sebe NALADIT/NACÍTIT/ NAPOJIT/ DOVNITŘ. Co tam probíhá? Výš to? Víš vůbec, co se v tobě odehrává.? Jaké máš uvnitř procesy?? Víš to, že máš v sobě ULOŽENÉ programy strachu a úzkosti??
Více informací...

ZRCADLO/ODRAZ/TVŮJ OBRAZ

Zrcadlo je dostatečně hladký povrch odrážející světlo, čímž vzniká obraz předmětů umístěných před zrcadlem.

Zrcadlo je odraz TVÉHO SVĚTLA/ A UKAZUJE TI TVŮJ OBRAZ. Jak ty sám SEBE vnímáš, cítíš, chápeš.

Více informací...

Pod pokličkou z pátečního on-line vysílání

Sdílím z dnešního on-line vysílání. Dnes jsme si milí přátelé zvědomovali co je to karmická zátěž. Jak ji cítíme na sobě. A jak se projevuje ve vztazích.
Více informací...

Duchovní svět

 Co je to duchovní svět. Mé velké uvědomění je, že každý to vnímá a cítí jinak. Jak reaguješ na toto slovo. Jsi na to citlivý, máš nechuť, odpor?? Nebo to v tobě vyvolává klid? Spousta lidí si "myslí", že duchovní svět s nimi nemá nic společného. Záleží jak se každý na to podívá. A z jakého úhlu "DUCHOVNÍ' uchopí.
Více informací...

Kam směřuješ energii

Milí přátelé, dneska sdílím MT dotyk/ skrze EMOCE/POCITY si můžete zpracovat své zranění z dětství. Co zažívají moji klienti. A nejenom oni. Možná pro některé z vás to bude vodítko k tomu, jak něco změnit ve svém životě. Kde můžete nyní zažívat POCIT BEZNADĚJE/ tlaky úzkosti/STRACHY. Nyní je čas k zastavení/ zvědomění SEBE. Zkuste si nyní NACÍTIT/PROCÍTIT jak se cítíte. Co nyní zažíváš??
Více informací...

Kdo si hraje nezlobí

Kdo si hraje nezlobí. Včera při mém odpočinku na louce. Hrála jsem si se slunečními paprsky. Milí přátelé, mé uvědomění. Co se mě DOTÝKÁ je pro MĚ/NÁS dobře.

Více informací...
  • Ztrácím smysl

    Ztrácím smysl života.

    Život nemá smysl. Proč tady vlastně jsem? Pro nikoho nejsem dost dobrá, nikdo mě nemá rád. Jsem zbytečná/ý….

    Číst více
  • JSI
    JSI.....
    Číst více