Asistuji vám do hlubších úrovní SEBE. Tvé procesy tě uzdravují... Měníš, tvoříš, dotýkáš se SEBE, ladíš se do nitRA...

Blog

Pod pokličkou

 

K nahlédnutí z mého psaní. V knize naleznete mé hlubší uvědomění z mého života. Přála bych si, aby kniha byla  inspiraci pro ty, kteří hledají.  Kniha by měla vyjít na konci prosince 2020. Tak uvidíme, jak mi to půjde.  smiley

 

 

Více informací...

Setkání žen v přírodě Květen 2019

Milé ženy, 

jaro je tady a je na čase, aby jste v sobě objevily vnitřní krásu, kterou máte uloženou hluboko v energetickém poli. Způsob vaší přirozenosti, a vašeho vnímání je dán tím, jak sami sebe vnímáte.

Více informací...

Z mého deníku "Inspirace pro duši"

 Milý přátelé,

chci se s vámi podělit o mé zápisky z mého deníku. Píšu si do něj vše, co oslovilo mou duši. Z článků, z knih, z You Tube s duchovní tématikou, apod...Možná některým z vás pomůžou moudra, které zde budu postupně vkládat. Vždy, když se cítím nejhůř, tak se vracím ke svému deníku. Přeji vám, ať naleznete zde inspiraci pro vaši duši.

Více informací...

Vaše recenze na školičku PERLA

Milí přátelé,

chci se s vámi podělit,  jaké jsou zážitky mých hostů ze školičky PERLA.  Ti co absolvují školičku, prosím touto cestou, aby jste napsali své prožitky pro ostatní.  Je to pro ty, kteří  váhají a neví, co mají očekávat ve školičce. 

Ze srdce děkuji všem absolventům školičky PERLA.

 

Více informací...

Ujasni si po čem tvoje srdce touží

Většinou se rozhodujete rozumem, až po čase si můžete uvědomit, že jste měli poslechnout vaše nitro. Nevyčítejte si to,  jsou to lekce na kterých se učíme. Vždy to  co nemáme pod kontrolou nám nahání strach. Důležité je se ptát sám sebe.
Více informací...

Nahlédni pod pokličkou školičky PERLA

Zákon duality a emoce....emoce jsou pozitivní a negativní. Měii bychom se naučit vnímat sami sebe. Naučit se neztotožňovat, že já jsem emoce,  jako je strach, hněv, úzkost apod.  Emoce v nás vyvolávají  napětí, stagnaci, sevřenost. 
Více informací...

Štěstí hledéj uvnitř

Dnes nám proběhl seminář s tématem "Štěstí hledéj uvnitř" ve Valašské Meziříčí v centru LAVENDU.

Naše živoní úkoly můžeme naplňovat krok za krokem. Je to náš osobní mír a naše vnitřní spokojenost. Čím více budeme hledat štěstí uvnitř sebe a ne ve věcech a nebo v druhých lidech, tím více v životě zažijeme pocit smysluplnosti a správného nasměrování.

Více informací...

Školička PERLA

Milý přátelé,

mám obrovskou radost, že školička PERLA se nám rozjela na plné obrátky. A ještě k tomu v Bystřiči pod Hostýnem s datumem 11.11.2018.


 

 

 

Více informací...
  • Být fit

    Být fit

    Nebo- li limity, které jsme si sami vytvořili.

    Číst více
  • Nenávist

    To co nesnáším, u druhých, nenávidím v sobě. Člověk nechce vidět sebe, své “ nedostatky”. Nedostatky neexistují, ty si tvoříme sami. Skrze porovnávání se s ostatními - soutěžení - být lepší. Jsme si vytvořili na sebe TLAK , být dokonalý.

    Strach , že když nebudu lepší , budu SÁM

    Číst více